Menu

Reserves

Reserva ara

RESERVA AL MILLOR PREU

-
Nit
Seleccionar
  • Apartament 1
Apartaments i ocupació

Apartament 1

Apartament 2

Apartament 3

La teva tranquil·litat, el nostre objectiu!

#TimetoCare #StaySafe #KeepSafe

A Estival Group sabem que la salut i el benestar dels nostres clients i empleats és el més important.

Per això hem creat aquesta pàgina on trobareu tota la informació actualitzada.

A Estival Group et garantim el més ampli compliment de les normes de prevenció i higiene, atenent les recomanacions fixades per les autoritats competents, per assegurar-te la millor experiència en tots els nostres establiments, durant la teva propera estada.

COMUNICAT CERTIFICAT COVID ANDORRA
 
El Govern Andorrà, ha decretat noves mesures per a la prevenció de la COVID-19 als llocs públics, aplicables a partir del 26/11/2021, i estableixen 3 nivells de control (vermell, taronja i verd):
✓ Ús obligatori del certificat COVID per accedir a espais que es consideren de més risc (vermell).
✓ Ús opcional del certificat COVID per part dels establiments, que en cas que facin aquest control voluntari d'accés poden eliminar restriccions (taronja i verda).
 
El certificat COVID serà 100% obligatori per accedir als establiments amb activitat de discoteca, sala de ball, estacions d´esquí, pubs o similars on es realitza l´activitat de ball o similars i en esdeveniments de caràcter cultural o esportiu de més de 1.000 persones . Els usuaris podran acreditar els certificats –sigui de vacunació, recuperació o de prova diagnòstica negativa– en format paper o digital.
Els menors de 16 anys estan exempts de presentar el certificat COVID per accedir als establiments, però hauran de seguir les mesures de prevenció, com ara portar la màscara (de 8 a 16 anys).
Es recomana a tots els visitants i turistes que tinguin previst viatjar a Andorra disposar del Certificat COVID digital de la UE. El certificat COVID acredita que es disposa d'almenys un dels supòsits següents:
Certificat de vacunació
Certificat de recuperació
Certificat de prova diagnòstica negativa
 
Actualment, algunes d'aquestes mesures de protocol Covid-19 estan desactivades. Estival Group es reserva el dret d'activar, quan calgui, qualsevol mesura de seguretat.
 
Fins aviat!

Reserves

Reserva ara

MILLOR PREU ONLINE

Nombre de nits: X